Teaching

I will be teaching a new painting course this upcomming fall starting in September (no exact dates yet). The course will be on Friday mornings at Frennehus in Hørsholm.

For futher info go to:

DOF-Birkerød Fritidsskole
Skrænten 15
3460 Birkerød
Att.: Lena Becker
70 20 65 74

 

This is the presentation of the painting course (in Danish):

 

 

 

 

Begynd at male  - eller mal mere

 

På dette hold skal vi eksperimentere med at male og det kan være både på lærred, papir, pap eller masonit. Du kan være med hvad enten du er nybegynder eller maler i forvejen og måske trænger til nogle nye indspark. Du skal medbringe de materialer du har lyst til at benytte og prøve af, men vil også kunne blive vejledt i materialevalg osv. Indimellem skal vi også have det sjovt med lidt fælles øvelser og se lidt hvordan andre kunstnere har gjort. Mange steder kan man hente inspiration fra: ugeblade, aviser, opstillinger, naturen, en god bog, fotos osv. Medbring gerne et eller andet som du kan tage afsæt i til at gå i gang med at billedskabe.

 

Materialer: Tænk helst i at have en kold og en varm farve med af hver farve samt gerne brune farve nuancer så som Raw Umber, Burnt Sienna, okkergul og lign. samt sort og hvid. Maler du på pap og masonit er det godt at skaffe ekstra meget hvid maling som du kan grunde med før du starter på et maleri. Pensler kan være både være nye og gamle, billige og dyre – alle kan lave hver deres slags effekter og type penselstrøg. Medbring evt. også gamle tallerkener og lign som du kan blande maling på.
Hvis du maler med olie er det godt at medbringe et malemiddel og syltetøjsglas med låg. Så kan du genbruge malemiddelet.
Jeg anbefaler malermiddel fra Winsor & Newton: ’Liquin Original Alkydmedium’.
Maling kan være fra: Winsor & Newton, Schmincke, Maimeri og lign.

Billedcollage_til_efterårshold_2020.JPG
glimt fra ateliet.jpg

Studio view

Drenge_hoved_akryl_på_masonit.jpg

Small acrylic painting on woodboard